Centrul Multifuncțional

Centrul Multifuncțional este locul ideal pentru persoanele care caută o stare profundă de bine o viață echilibrată și reconectarea cu sinele, cu cei din jur și cu natura. Centrul Multifuncțional în suprafață de 1700 mp reușește să ofere contextul potrivit în acest sens, prin spațiile dedicate unei game foarte diverse de activități, prin evenimentele sociale pe care le găzduieste și prin locurile de cazare excepționale pe care le oferă.

Considerat sufletul complexului rezidențial Gulia Eco-Village, Centrul Multifuncțional este un spațiu extraordinar care oferă contextul ideal pentru împlinirea unei game largi de nevoi individuale și colective în ceea ce privește interacțiunea socială de calitate, cultura, mișcarea, sănătatea etc.

Centrul Multifuncțional oferă 13 unități de cazare cu 26 de camere în regim bed and breakfast.

În ceea ce privește activitățile, Centrul Multifuncțional este spațiul care găzduiește majoritatea evenimentelor Grupo Demetra, oferind totodată opțiunea de închiriere a spațiului pentru evenimente care se potrivesc scopului său și se aliniază valorilor noastre. Activitățile organizate aici se adresează tuturor grupurilor de vârstă, de la copii la adolescenți, adulți și vârstnici, acoperind o gamă diversă de subiecte, unele cu acces exclusiv pentru rezidenți și altele deschise publicului larg, desfășurate atât în interior, cât și în aer liber.

De la copii la vârstnici, în interior și în aer liber, Centrul Multifuncțional oferă experiențe dedicate rezidenților, dar și activități deschise publicului larg

Spații interioare

În interior, cursurile și atelierele acoperă o gamă foarte diversă de subiecte: well-being, conscious living, artă și cultură, sport și altele. Mai precis, agenda Centrului Multifuncțional va propune cursuri și tabere de yoga, seminarii despre alimentația sănătoasă, cursuri care prezintă noțiuni de economie circulară și cum să trăiești mai conștient de ceea ce te înconjoară, proiecții cinematografice, expoziții de artă, cursuri de muzică și dans, activități pentru copii de toate vârstele și ateliere practice pentru toate grupurile de vârstă.

Spații exterioare

La exterior, în aer liber, resursele oferite de Gulia Eco-Village: pădurea, piețele și spațiile verzi generoase, precum și piscina Centrului Multifuncțional – oferă un standard înalt de calitate și o gama extinsă de opțiuni. Plimbările în pădure, yoga în aer liber, concerte în pădure, lecții de înot și mișcarea în sala de sport în aer liber sunt doar câteva exemple dintre activitățile posibile.

Toate cursurile, activitățile și experiențele propuse la Centrul Multifuncțional definesc stilul de viață conturat de Grupo Demetra și invită oamenii să-l trăiască pe propria piele, să și-l însușească, oferindu-le în același timp contextul potrivit pentru a prospera.

Un spațiu, o mie de oportunități

Prin ce se distinge Centrul Multifuncțional? Prin modularitatea și versatilitatea sa remarcabile, reflectate atât în designul său inovator, cât și în natura sa dinamică. . Centrul Multifuncțional se poate transforma într-o clipă pentru a satisface orice nevoie, fie că este vorba de un centru de yoga liniștit, o sală de conferințe ultramodernă, o sală de clasă vibrantă, un teatru, un spațiu de coworking, o sală de bal elegantă, un spațiu de lucru pentru meșteșugari creativi, o platformă pentru târguri, o bibliotecă sau un centru de expoziții/muzeu ș.a. Centrul Multifuncțional este un spațiu care oferă o mie de oportunități, capabil de transformări infinite, satisfăcând nevoile tuturor și facilitând creșterea și învățarea continuă pentru cei care îi trec pragul.

Comunitatea este valoarea noastră de bază.