Oamenii

Gulia Eco-Village este primul proiect imobiliar de Grupo Demetra. Rafaela Nebreda Vilallonga și Dana Manns sunt personajele principale din spatele acestui proiect vizionar și au adunat o comunitate de experți din întreaga lume pentru a-l materializa.

Rafaela Nebreda Vilallonga

Rafaela Nebreda Vilallonga este o profesionistă recunoscută, cu o experiență remarcabilă de peste două decenii în piața imobiliară. Expertiza vizează atât peisajul imobiliar românesc, ci și piețele internaționale. Fiind catalizatorul companiei Imoteca, una dintre cele mai importante firme imobiliare din România, Rafaela a fost cea care a i-a definit succesul.

Vorbitoare de cinci limbi străine, perspectiva globală a Rafaelei i-a permis să depășească granițele, dezvoltându-se profesional în orașe precum Rio, Bruxelles, București și Bilbao.

Calitățile excepționale de lider ale Rafaelei sunt ușor de identificat în proiectului ei antreprenorial de suflet, Grupo Demetra. Managementul centrat pe oameni și energia sa molipsitoare sunt elemente cheie care au contribuit la succesul acestei inițiative. Prin contopirea expertizei sale în domeniul imobiliar cu dorința sa de a-i crește și împuternici pe cei din jurul ei, Rafaela a avut un impact semnificativ în industria imobiliara și dincolo de ea.

Dana Manns

Dana Manns, antreprenoare de la vârsta de 24 de ani, și-a consolidat în scurt timp o reputație solidă în piața românească. Abilitatea sa de a face investiții strategice și perseverența sa neclintită au fost instrumentele în succesul remarcabil al companiilor pe care le-a condus. Cu credință în puterea transformatoare a educației și a culturii, Dana își dorește să fie un catalizator pentru o societate solidă și echitabilă. În proiectele sale antreprenoriale, rămâne dedicată promovării accesului la oportunități, a egalității și a incluziunii.

Parcursul sau profesional divers acoperă mai multe industrii, inclusiv comerțul cu autovehicule, industria grea și implementarea de proiecte europene în domeniul tehnologiilor de reciclare a deșeurilor. Abordarea Danei se învârte întotdeauna în jurul cultivării parteneriatelor durabile și construirii unor întreprinderi sustenabile, cu o concentrare deosebită asupra mai binelui persoanelor implicate. Realizarile Danei în antreprenoriat dau dovada de dedicare, viziune și efort tangibil menit să influențeze pozitiv societatea și viețile celor din jur, iar proiectul Gulia Eco-Village stă mărturie în acest sens.

Cu peste două decenii de îndrumare a dezvoltatorilor imobiliari și de orchestrare a vânzării cu succes a 5.000 de unități rezidențiale prin Imoteca (cu 90% din segmentul de mijloc al pieței), am ajuns la aproape jumătate de milion de clienți. Toate acestea completate de navigarea a două perioade de criza, ne-au oferit o înțelegere profundă a nevoilor dinamice și a tendințelor în evoluție ale pieței rezidențiale locale.

Apoi, s-a materializat o conjunctură favorabilă. Am descoperit o nișă concordantă cu scopul meu personal și profesional, un spatiu neexploatat. Astfel, am început o călătorie transformatoare – trecerea de la vânzare imobiliară la dezvoltare imobiliară. Pasul pivotant a constat în nașterea Grupului, un colectiv de profesioniști pe aceeași lungime de undă, care converg în jurul valorilor noastre comune. În concordanță cu etosul nostru, transcendem structurile convenționale pentru a modela nu doar spații de locuit, ci și stiluri de viață.

Rafaela Nebreda Vilallonga

Dana și Rafaela le-au încredințat arhitecților de la estudioHerreros sarcina de a da viață viziunii lor pentru Gulia Eco-Village. estudioHerreros este o firmă de arhitectură cu birouri în Madrid, New York și Mexico City, care operează la nivel global, cu aproximativ 20 de arhitecți de diferite naționalități. Firma reprezintă consolidarea carierei de 30 de ani a arhitectului de renume mondial Juan Herreros, profesor titular la Școala de Arhitectură din Madrid și profesor universitar de arhitectură la Universitatea Columbia din New York, și expertiza partenerului său de afaceri Jens Richter.

estudioHerreros, o firmă de arhitectură apreciată la nivel global cu numeroase recunoașteri internaționale

În paralel cu activitatea sa profesională, estudioHerreros își asumă responsabilitatea de a menține o perspectivă critică față de aspectele sociale, politice, culturale și de mediu ale prezentului în general dar și ale proiectelor lor în particular. Această perspectiva nu vizează doar munca lor, ci și poziționarea biroului lor de arhitectură, bazată în primul rând pe figura lui Juan Herreros, a cărui activitate didactică, intelectuală și mediatică constituie un punct de referință în stabilirea legăturilor între disciplina arhitecturii și alte medii ale lumii culturii, economiei și științelor sociale.

Comunitatea Experților

Pentru a-și implementa viziunea, Rafaela și Dana au adunat o echipă multidisciplinară de profesioniști de top din diverse industrii, de naționalități și grupe de vârstă diferite, formând o “ecologie de experți”, pregătită să creeze și să susțină un nou mod de viață la Gulia.

Imoteca este una dintre cele mai proeminente companii imobiliare din România. A fost înființată acum peste 20 de ani și se mândrește cu succesul vânzării a peste 5.000 de unități rezidențiale.

CTE Trailers este un lider european în producția de semi-trailere, demonstrând o participare dedicată la economia circulară din România și din Europa.

GIS GROUP oferă servicii personalizate pentru companii locale și internaționale în România. GIS are 20 de ani de expertiză în consultanță, înființare de companii, management, domeniul juridic, fiscal, imobiliar și proiecte finanțate de U.E., precum și peste 120 de clienți de succes.