Experiențe

Nu există o rețetă secretă pentru o viață bine trăită. Nu există un set universal de instrucțiuni sau pași de urmat pentru a atinge echilibrul și fericirea. Cu toate acestea, există cu siguranță un cumul de factori care au un impact direct asupra stării de bine a fiecăruia dintre noi.

La Grupo Demetra, ne propunem să creăm și să selectăm atent experiențe care fac mai bună și mai frumoasa viața oamenilor și a comunităților din care aceștia fac parte. În cadrul Gulia Eco-Village, Grupo Demetra aduce experiențe excepționale încă de la început, cultivând o comunitate care evoluează în armonie cu mediul înconjurător.

Agenda Grupo Demetra

Agenda noastră cuprinde două tipuri de experiențe: cele create de Grupo Demetra și cele oferite de parteneri de încredere, colaboratori și experți recunoscuți în domeniile pe care ne propunem să le integrăm în sat. Toate aceste experiențe sunt concepute să se alinieze cu ceea ce noi numim ”Well-being Spectrum”- spectrul stării de bine.

”Well-being Spectrum” creat de Grupo Demetra acoperă 7 dimensiuni principale menite să creeze mediul potrivit pentru ca rezidenții să ducă vieți echilibrate și împlinite:

Mișcare

Încurajarea unui stil de viață dinamic prin spații și activități bine gândite, atât în interior, cât și în aer liber, integrând sportul în rutina zilnică.

Revitalizare

Permiterea unei conexiuni imersive și plăcute cu natura, permițând rezidenților să trăiască în armonie strânsă cu mediul înconjurător.

Prosperitate

Facilitarea educației atât pentru adulți, cât și pentru copii, promovând experiențe de viață durabile și pline de sens

Bucurie

Furnizarea unui mediu propice pentru a trai fericit și a facilita descoperirea de sine, oferind indivizilor resurse accesibile pentru a încorpora cu ușurință aceste aspecte în cotidianul lor.

Conexiune

Cultivarea unui sentiment de apartenență comunitară și grija pentru nevoile colective, încurajând o interdependență pozitivă în viața aproape de ceilalți.

Nutriție

Dezvoltarea unui mod de viață în armonie cu ecosistemul natural al complexului Gulia Eco-Village, promovând valorile permaculturii și încurajând o abordare a nutriției bazată pe "revenire la origini".

Suport

Construirea de facilități versatile care răspund în mod cuprinzător nevoilor rezidenților și musafirilor locului, oferind spații capabile de o perpetuă transformare.

Mai mult decât un dezvoltator

Pe scurt, Grupo Demetra, în calitate de dezvoltator rezidențial, gândește dincolo de clădiri. Îți prioritizăm starea de bine, la fel de mult ca și pe a noastră, și o considerăm de o importanță supremă. În opinia noastră, calitatea vieții de zi cu zi, pe termen lung, influențează semnificativ calitatea generală a vieții.