Sustenabilitate

Sustenabilitatea stă la baza tuturor proiectelor semnate Grupo Demetra. Grupo Demetra respectă “Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite”, având ca scop crearea unui impact pozitiv în sectorul imobiliar. Scopul strategiei de sustenabilitate Think Beyond Buildingsdezvoltate de Grupo Demetra este de a crea un precedent sau de a facilita apariția unor noi stiluri de viață. Aceste aspecte ne influențează practicile de afaceri, interacțiunile cu comunitățile și abordarea forței de muncă.

Obiectivele noastre conturate pe baza criteriilor ESG

Utilizarea eficientă a resurselor

Amprentă redusă de carbon

Impact social

Cultură și stare de bine

Bune practici

În plus, Romanian Green Building Council a dezvoltat o certificare Green Homes, menită să evalueze și să recunoască proiectele rezidențiale care excelează în implementarea practicilor de construcție durabilă. Am trecut deja printr-o precalificare de succes pentru această certificare și suntem hotărâți să obținem cele mai înalte scoruri în toate criteriile de certificare.

Sustenabilitatea este în ADN-ul nostru. Este motorul și puterea care ne ghidează în dezvoltarea proiectului Grupo Demetra Gulia Eco-Village.